The Truth


The Truth


Elke cel bevat intelligentie en wanneer deze cel zich in de juiste omgeving bevindt, kan het lichaam in staat zijn zichzelf te genezen. Een stappenplan en duidelijke uitleg hoe het lichaam werkt en hoe het lichaam reageert op bepaalde bewegingen en voeding.

Veel van de informatie in het boek The Truth, Claiming Your Birthright To Health, kennen en weten we al, maar toch lees je ook weer nieuwe eye-openers waarvan je denkt:”Dat klopt als een bus.” Het boek is erg duidelijk in wat de schrijver Charles Wahlheim wil vertellen. Leer je eigen lichaam kennen. Leer naar je eigen lichaam te luisteren. Wanneer je weet hoe je lichaam werkt, kan je sneller anticiperen op bijvoorbeeld gewichtverlies en een mooi sterk en gezond lichaam. Hoewel we niet altijd onder de zorgindustrie uit kunnen komen, bewijst het wel meer en meer een geldfabriek te worden in plaats van de natuurlijke menselijke gezondheid van mens op de 1e plaats te zetten.

Het boek legt stap voor stap uit wat je lichaam doet, wat er in voedingsmiddelen zit en welke je het beste kan mijden en welke je het beste kan eten. Ook wordt er verteld over bewegen en je geest sterk maken. Daarbij is er een lijst met 40 tips die je kan uitprinten en bijvoorbeeld op je koelkast kan hangen waarbij je herinnert en positief gemotiveerd wordt om aan te denken om vol te houden gezonder te gaan leven.
Het boek The Truth, Claiming Your Birthright To Health, is helaas nog niet in het nederlands verkrijgbaar maar hopelijk laat dat niet lang op zich wachten. Het boek is absoluut meer dan de moeite waard!

Wil je meer informatie over het boek? Kijk dan eens hier!