Over mij

Mijn vader afkomstig uit IndonesiĆ« en mijn moeder uit Apeldoorn trouwden en kregen samen in totaal 5 kinderen. Als jongste dochter ben ik geboren op 11 november. Een toepasselijke datum die eigenlijk wel bij mij past. Pret met Pat en dat op de elfde van de elfde. šŸ˜‰
Pa en Ma

Foto: Mijn ouders

Ik werk als Business Intelligence Tester bij een zorgverzekeraar. Testen vind ik een geweldig vak. Een bijdrage kunnen leveren aan de kwaliteit van een product en het waarborgen van kwaliteit. Samen met anderen werken aan mooie producten, goed werkende software en programmatuur. Er is in het testvak altijd iets nieuws te onderzoeken. Er is altijd verandering.
Naast testen houd ik mij hobbymatig ook bezig met het bouwen van websites, het onderhouden van diverse online specialisme, pr en het creƫren van videotrailers, filmen, fotografie, klussen in en rond het huis en nog veel meer.

Ik ben graag een bezige bij, werk met veel mensen samen en vind het heerlijk wanneer ik mijn creatieve geest los kan laten gaan. Als ik aan het eind van een dag mijn hoofd nog niet leeg heb, dan pak ik nog even de kwast om te gaan schilderen. Hoewel ik eerlijk moet toegeven dat daar de laatste tijd weinig van is gekomen.

Samen met mijn alles, de allerliefste en knapste man van de wereld, vol trots te benoemen als mijn hubby, geniet ik volop van het leven.Patty en CarolNiet alleen van zijn kids, mijn kattenmonsters en onze Jingles. Maar van alles wat het leven brengt. Het leven bestaat uit vallen en weer opstaan, uit voorspoed en tegenspoed, uit volmacht en onmacht, uit gezondheid en ongezondheid, iets waar een mens niet altijd controle over heeft. Echter geniet bij mij en ik denk dat ik vrij kan spreken voor mijn hubby, bij ons, de voorkeur positief in het leven staan. Open staan voor anderen, anderen helpen en zelf natuurlijk ook volop genieten. Leren van tegenslagen en vol positieve energie vertrouwen blijven hebben en ervoor gaan. Mooie dromen uit laten komen. Wanneer het in je hart zit, dan lukt dat ook echt.

Leef je leven met veel humor, plezier en liefde. Geniet volop ten alle tijden! Beautiful dreams can come true. SMILE!