Mijn vader afkomstig uit Indonesiƫ en mijn moeder uit Apeldoorn trouwden en kregen samen in totaal 5 kinderen. Als jongste dochter ben ik geboren op 11 november. Een toepasselijke datum die eigenlijk wel bij mij past. De elfde van de elfde en dan Pret met Pat. Dat zegt genoeg toch?
Pa en Ma

Foto: Mijn ouders

Ik ben een creatief persoon die eigenlijk altijd wel bezig is met iets. Ik vind dan ook alles leuk waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. Ik hou ervan om mooie dingen te maken of het nou schilderen is, designen, videotrailers maken, fotografie of koken. Het maakt niet uit. Het kan zelfs met klussen in en rond het huis te maken hebben. Zolang ik de creativiteit maar kwijt kan. Daarnaast heb ik iets met code en kwaliteit. 

Ik werk sinds 1 mei 2020 bij Pink Roccade Care als Software Tester. Testen vind ik echt een geweldig vak. Een bijdrage kunnen leveren aan de kwaliteit van een product en het waarborgen van kwaliteit. Samen met anderen werken aan mooie producten, goed werkende software en programmatuur. Er is in het testvak altijd iets nieuws te onderzoeken. Er is altijd verandering. En wat is er nou mooier als je het ook allemaal nog kan automatiseren, zodat je nog meer diepgang krijgt in de kwaliteit van je product. Er is niets mooiers dan trots te kunnen zijn op jezelf en je (eventuele) collega’s als er een succesvol product wordt opgeleverd met een hoge kwaliteit.                         

Samen met de allerliefste en knapste man van de wereld, vol trots te benoemen als mijn hubby, geniet ik volop van het leven.Patty en Carol Niet alleen van zijn kids (mijn bonuskids) en mijn kattenmonsters, maar van alles wat het leven brengt. Ik ben graag onder de mensen en onderneem alleen of samen van alles om mooie belevenissen te ervaren of creatief iets neer te zetten. Het leven bestaat uit vallen en weer opstaan, uit voorspoed en tegenspoed, uit volmacht en onmacht, uit gezondheid en ongezondheid, iets waar een mens niet altijd controle over heeft. Echter kies ik er voor om ten alle tijden positief in het leven te staan. En ga de uitdaging graag aan om iets negatiefs om te zetten naar iets positiefs. Leren van tegenslagen en vol positieve energie vertrouwen blijven houden en er gewoon voor gaan. Mooie dromen uit laten komen. Want wanneer het in je hart zit, dan lukt dat ook echt.

Leef je leven met veel humor, plezier en liefde. Geniet volop ten alle tijden. Ook van de kleine dingen! Beautiful dreams can come true. SMILE!

Meer weten? Neem gerust contact met mij op of volg mij op mijn socials.

Lieve groet,

Patty