Kusje erop!


NIet Schieten!


Waar zijn de helden van vroeger? De Don Juans, de Zorro’s, de Mega Mindy’s? De mannen en vrouwen met lef en met fatsoen. Mannen die een vrouw nog het hof weten te maken en voor haar door het vuur gaan. Of simpelweg nog de spreekwoordelijke hoed voor haar afnemen. Zij die het verschil nog kennen tussen goed en fout, en daar naar handelen!

Ze zijn er niet meer. En nèt nu daar zo’n enorme behoefte aan is. Maar hoe hoog scoren de mannen van Niet Schieten! eigenlijk zelf op de heldenmeetlat? In ‘Kusje erop’ nemen ze zichzelf eens flink de maat in een fysiekprikkelende voorstelling. Met een grote grapdichtheid en hilarische schijnlogica gaan Arend en Maarten in een ijzersterk verhaal de strijd aan met het groeiende cynisme, de kusje-erop-mentaliteit en vooral met elkaar.
Slechts één doel voor ogen: het ware heldendom hervinden! Niet alleen voor zichzelf maar ook voor een mooiere wereld! Gewapend met stevige grappen en keiharde hilariteit en als dat niet werkt ….nou ja, KUSJE EROP! “Een kusje erop is lang niet altijd effectief maar kan wel heel lekker zijn….mits op de juiste plek aangebracht” (NS).

Vanaf april 2015 staat Niet Schieten! in de Nederlandse theaters met deze nieuwe voorstelling.
Voor meer informatie kijk op: www.nietschieten.nl.