Ken je dat gevoel, dat je over zoveel dingen wilt schrijven.
Dat je zoveel zou willen vertellen. En als je dan gaat beginnen, dat je dan een blokker krijgt? Wat doe je dan? Want de tekst uit je hoofd persen is hoofdpijn verwekkend. Het levert uiteindelijk ook niet het gewenste resultaat. Daarnaast is het wel de bedoeling dat het leuk blijft.

Leg het maar even naast je neer en ga even googelen. Bijvoorbeeld op positieve uitspraken, gedichten of quotes.
Zoek niet alleen op het web naar tekst daarover, maar zoek ook op afbeeldingen.
Kijk naar de mooie foto’s en afbeeldingen die echt een positieve uitstraling
hebben. Een uitstraling waar je vrolijk van wordt. Wellicht waar je een verhaal over zou willen schrijven of misschien wel wil tekenen of schilderen.
Het kan als een positieve stemmingschakelaar werken voor als je niet goed in je vel zit, maar ook voor wanneer je dus een blokker hebt.

Inspiratie

Je bekijkt foto’s en leest teksten en verhalen die een positief inspirerende uitwerking
op je hebben. En dan komen de ideeën weer. Hetgeen wat je allemaal graag zou willen doen. Inspiratie is iets moois, iets om heel dankbaar voor te zijn.
Iedereen heeft zo zijn of haar gedachten, zijn of haar dromen die ze waar willen maken. Iedereen heeft inspiratie nodig. Iets om aan vast te houden, iets om je positief te begeleiden door dit soms toch wel crazy leventje.
Wees creatief, onderneem, creëer en probeer anderen ook te inspireren.
Het geeft niet alleen de ander een fijn gevoel wanneer dat lukt, jij zelf zal een enorme boost van trots over je heen krijgen. Met zelfvertrouwen en kracht als resultaat.
Lach en geniet daarom volop. Geef nooit op!